Mit tartalmaz a Nutriversum WSHAPE Collagen 100db kollagén kapszula Ízesítetlen ?
A WSHAPE – Collagen Caps adagonként 1000mg, napi adagonként 2000mg hidrolizált marha-kollagént tartalmaz.
A kollagén évtizedek óta népszerű összetevő szépségipari termékekben, hiszen számos pozitív tulajdonsága ismert, amik révén közkedveltté vált.
A kollagén az emberi szervezetben bőségesen megtalálható fehérje, viszont a kor előrehaladtával a mennyisége csökken, ezért a bőr és kötőszövetek rugalmasságának fenntartásához külső forrásból történő utánpótlás segíthet a folyamat lassításában. Bőrünk körülbelül 75%-a kollagénből épül fel, illetve a testünk teljes fehérjetartalmának körülbelül 30%-át a kollagén teszi ki, azaz cseppet sem elhanyagolható szereppel bír.
Kapszulás kiszerelés révén könnyedén, gyorsan lenyelhető formula!
Kinek ajánljuk a Nutriversum WSHAPE Collagen 100db kollagén kapszula Ízesítetlen használatát?
Az emberek általában 30 éves koruk után kezdik veszteni a kollagént. Ez a termék mindenkinek ajánlott, aki természetes módon akarja támogatni a testét ebben a korban, különösen, ha egy közös támogatást keres az egészséges bőr, köröm és a bél támogatásához.
Neked kell a Nutriversum WSHAPE Collagen 100db kollagén kapszula Ízesítetlen ha:
- vissza szeretnéd nyerni bőröd rugalmasságát/feszességét
- szeretnéd az apró ráncaidat eltüntetni
- szeretnéd hajad/körmöd ragyogását visszanyerni/fenntartani
- elmúltál 25 éves és szeretnéd bőröd fiatalságát sokáig megőrizni
- szeretnéd az ízületi rugalmasságod visszaszerezni/fenntartani
- ízületi fájdalmaid vannak
- sérülés utáni regenerációdat gyorsítanád
- dohányzol és emiatt alacsony a kollagén szinted
vagy egyszerűen csak ki szeretnéd próbálni a kozmetikai iparban évtizedek óta egyik legnépszerűbb kiegészítő teljes testre gyakorolt előnyeit.
Mi az a kollagén?
A kollagént gyakran „komplex fehérjéknek” nevezik, ami nem meglepő, tekintve, hogy 19 különböző aminosavat tartalmaz. Ezek közé tartoznak a nem esszenciális (feltételes) és az esszenciális aminósavak keveréke is. A kollagén különösen jó módja annak, hogy több feltételes aminosavat kapjunk, mint például az arginin, a glutamin, a glicin és a prolin.
A kollagén három láncból áll, amelyek szoros hármas hélixben vannak összekötve. Minden lánc több mint 1400 aminosav hosszú! A prolin és a glicin a kollagén láncokban található aminosavak elsődleges típusai. Mind a prolin, mind a glicin két fontos aminosav, amelyeket az állati húsok kevésbé tartalmaznak.
Miért kell a kollagén az étkezésedhez?
A kollagén az emberi szervezetben a leggyakoribb fehérje. A szervezetben lévő fehérjék legfeljebb 30% -a kollagén fehérje. A bőr, a haj, a körmök és a kötőszövet közel 100% -a kollagénből épül fel, de megtalálható az izmokban, csontokban, vérerekben, emésztőrendszerben és inakban is.
A szó szoros értelmében együtt tartja: a fejen lévő hajszálaktól, a bőrön át, a csontok kényelmén át és a mobilitásáig. Még a bélrendszer egészségi állapotát is befolyásolja, beleértve a bél integritását is. Amikor a legegyszerűbb értelemben az ízületeinket és az inakról beszélünk, ez a „ragasztó”, amely segít a testet együtt tartani.
Ennek oka, hogy a kollagén-kiegészítés, az általános egészséges táplálkozás és életmód mellett, a wellness- és szépségközösség újdonsága. Sok ember kollagénje felgyorsult ütemben bomlik le és ezt sajnos nem helyettesíti a hagyományos modern étrend sem.
A kollagén előnyei annyira feltűnőek, hogy ez az a fehérje, ami segít a bőr erősségének és rugalmasságának, valamint a halott bőrsejtek cseréjében.
A testünk kollagén termelése természetesen lassulni kezd a korunk előrehaladtával. Ennek a folyamatnak az érzékelhető jelei pl. a ráncok, a gyengébb vagy csökkent porc képzés (gerinc, csontvázak). Az egyéb életmód-tényezők – mint például a magas cukortartalmú étrend, a dohányzás és a nagy mennyiségű napsugárzás – szintén hozzájárulnak a kollagénszint csökkentéséhez.
Azt tapasztalták, hogy a kollagénnel kapcsolatos betegségek leggyakrabban genetikai hibák, a kollagénben gazdag élelmiszerek gyenge bevitele, a táplálkozási hiányosságok és a kollagén termelését (szintézisét) befolyásoló emésztési problémák kombinációjából erednek.
Mi járul hozzá a kollagén elvesztéséhez?
Az életkor nem az egyetlen dolog, ami lassíthatja a kollagén termelést és csökkenti a kollagént a szervezetben. Itt van további 10 tényező, ami szintén kedvezőtlen a kollagén termelésere.
- Szegényes alvás
- Túl sok cukor
- Sérülések és porc problémák
- Magas kortizolszint a stressztől
- Túlzott napozás
- Diéta, ami alacsony antioxidánsokban
- Egész nap ülő tevékenység és a kevés aktivitás
- Rossz bél egészségi állapot
- A C-vitamin és a cink tápanyaghiánya
- Szabad gyökök
Kombinálva a következőket, harcolhatsz a kollagén veszteséggel szemben:
- Korlátozd az UV sugárzás és egyéb környezeti toxinokat
- Fogyassz kollagén-termelést fokozó élelmiszereket
- Támogasd a szervezeted kollagén kiegészítéssel
A fentiek mindegyike segíthet fokozni a kollagén termelést, de egyikük sem olyan hatékony, mint maga a kollagén.
Hogyan fogyaszd a Nutriversum WSHAPE Collagen 100db kollagén kapszulát?
Fogyassz 2 x 2 kapszulát naponta, étkezések között, bő folyadékkal.
Edzésnapokon fogyassz egy adagot (2 kapszula) közvetlenül edzés után.
A maximálás hatás érdekében, figyelj oda a megfelelő mennyiségű C-vitamin fogyasztására is.
[sc name=”figyelmeztetes” ] [sc name=”termek-bottom” ]
Értékelések
Még nincsenek értékelések.