Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Gluténmentes Gnocci
A gluténmentes gnocci olyan olasz tésztaféle, amely elkészítéséhez nem használnak búzalisztet vagy gluténtartalmú alapanyagokat. Általában burgonyából vagy burgonyapehelyből, rizslisztből vagy krumpliból készül, így ideális választás lehet azoknak, akik gluténérzékenyek vagy gluténmentes étrendet követnek. Ezek a kis tésztafélék ugyanolyan puha és ízletesek, mint a hagyományos gnocci, és számos ízesítési lehetőséggel készíthetők, például friss paradicsomos szósszal vagy frissen reszelt parmezánnal.