Termékinformációk
A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül a vas, mangán, cink tartalma kiemelendő.
A mandula különösen gazdag biotinban, E-vitaminban, magnéziumban, rézben, mangánban, a testünk egészséges működéséhez szükséges aminosavakban. Tanulmányok szerint rendszeres fogyasztása csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedéseket.
Összetevők
Mandulabél |
Étkezési só |
Tömeg
70g
Származási ország
Magyarország
Tárolás
Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!
Tápérték: 100 g
Energia | 2333 kJ/564 kCal |
Zsír | 49.4 g |
amelyből telített zsírsavak | 3.7 g |
Szénhidrát | 6.8 g |
amelyből cukor | 3.9 g |
Fehérje | 21.2 g |
Só | 0.01 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Diófélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Földimogyoró |
Szezámmag |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.