Étkezési hagymafélék alkoholos oldata. Az érrendszer és a belek kéményseprője!
Ez a készítmény 6 fajta hagyma medvehagyma (Allium ursinum), fokhagyma (Allii sativi bulbi), vöröshagyma (Allium Cepa L.), lilahagyma (Allium cepa L. convar.cepa conc.), gyöngyhagyma (Allium ophioscordon Don), póréhagyma (Allium porrum L.) kiváló élettani hatásait egyesíti magában.
Amit érdemes tudni a HAGYMÁK (VÖRÖS-, FOK-, MEDVE-, LILA-, PÓRÉ-,GYÖNGYHAGYMA) együttes alkalmazásáraxól:
- Kiváló vértisztító, csökkentheti a vérnyomást, a belső vérrögök képződését, valamint a vércukorszintet.
- Megszüntetheti az érrendszeri problémák következtében fellépő fülzúgást.
- Gátolhatja a koszorúér- problémák kialakulását.
- Természetes antibiotikumként segíthet a tüdő tisztulásában, az influenza leküzdésében és a húgyúti fertőzésekben.
- Fokozhatja az anyagcserét, emésztési zavarok egész sorát.
- Növelheti az életerőt, az állóképességet, a memóriát.
- Elősegítheti az ólom és más nehézfémek szervezetből történő kiürülését.
- Hasmenés megelőzésében és kezelésében jó szolgálatot tehet.
- Külsőleg ecsetelve megszüntetheti a lábujjak közötti és körömágyi gombákat.
Fogyasztási javaslat: Naponta 3×12 csepp.
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
A termékben üledékesedés előfordulhat, mely nem befolyásolja a termék hatását.
Összetevők:
Hordozó (víz és alkohol) medvehagyma (Alliumursinum), fokhagyma (Alliisativibulbi), vöröshagyma (AlliumCepa L.), lilahagyma (Alliumcepa L. convar.cepaconc.), gyöngyhagyma (Alliumophioscordon Don), póréhagyma (Allium porrum L.).
Tárolás:
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!
Kiszerelés: 50 ml/üveg
OÉTI SZÁM: 5677/2009
Fokhagyma: A fokhagyma gazdag B és C vitaminokban, valamint nagyon sok oligoelemet tartalmaz (bróm, kobalt, jód, magnézium, szilícium és cink), kalóriaértéke háromszor nagyobb mint a sárgarépáé. Fogyasztása rendkívül előnyős azoknak akiknek szervezete legyengült. Stabilizálja a vérnyomást, lecsökkentve a infarktus veszélyét. Eredményesen használható a bélférgek ellen is. Egy cikk fokhagyma elfogyasztása megszabadíthat a hűléstől és nyakfájástól.
Gyöngyhagyma: A gyöngyhagyma a hagymafélék családjába tartozik és inkább a póréhagymával van közelebbi rokonságban, mint a közönséges vöröshagymával.Megfázásra, szemölcs ellen, nyákoldásra, torokgyulladásra, ízületi fájdalmak és álmatlanság ellen is hatásos. Később feltérképezték összetevőit: ásványi anyag tartalmát (kalcium, foszfor, kálium, nátrium, vas, magnézium, réz, cink), vitamintartalmát ( C, B1, és B6 vitamin, valamint folsav és biotin). Már napi fél hagymafej elfogyasztása is serkenti a keringést, csökkentheti a vérnyomást és megakadályozza a vérrögök képződését. Baktériumölő, emésztést javító.Külön ki kell emelni a gyöngyhagyma antioxidáns hatását, amely jóval magasabb, mint a közönséges hagymáé.
Lilahagyma: A lilahagyma igazi C-vitamin bomba, jelentős mennyiségű B-vitamint tartalmaz.
Medvehagyma: Fő hatóanyaga a kéntartalmú alliin. A szervezetünk kiváló méregtelenítője, salaktalanítója. Különösen idős és stresszes körülmények között élőknek ajánlott!Kiváló segíthetség lehet a szív, a vér, és az érrendszer munkájában. A magas koleszterinszint, továbbá a magas vérnyomás okozta panaszokat enyhítheti, sőt vérnyomás szabályozásban is számíthatunk rá. Támogathatja az agyi erek működését, erősítheti a memóriát, csökkentheti a feledékenységet. Segítheti a tüdő munkáját és a hurutosodásból eredő légzési panaszokat.A medvehagyma gátolja és semlegesíti a szervezetbe jutó káros sugárzások (tv, számítógép, rádiótelefon, mikrohullám stb.) hatásait.
Póréhagyma: Sok C- és B1-vitamint tartalmaz, emellett magas az ásványisó tartalma és sok vas található benne.Számottevő még a B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, folsav, biotin és az E-vitamin tartalma. A hagymafélék jelentős hatást gyakorolhatnak a vérkeringésre és a vérlemezkék működésére. A hagymából származó hatóanyagok képesek gátolni a vérlemezkék rögképzését, ezáltal olyan betegségek kialakulását, mint a szív- infarktus, az agyi érkatasztrófák (stroke), vagy a tüdőembólia.
Vöröshagyma: A vöröshagyma hatóanyagai: illóolajok, vitaminok, pektin, guvertin stb. Gyógyhatásai közül bélféregűzésre, vizelethajtásra, étvágygerjesztőnek, vércukor csökkentésére és még sok gyógyítható célra használják.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.